DOLAR 44,9278 0.09%
EURO 52,6273 -0.35%
ALTIN 6.830,620,30
BITCOIN 35438394.43288%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

”Ben fabrika açalım diyorum o kıraathane açalım diyor”

”Ben fabrika açalım diyorum o kıraathane açalım diyor”

ABONE OL
8 Haziran 2018 17:48
”Ben fabrika açalım diyorum o kıraathane açalım diyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı “millet kıraathaneleri” projesini eleştiren CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, ”Ben fabrika açalım diyorum, o ‘kıraathane açalım’ diyor” ifadesini kullandı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Karabük Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde, bir Cumhuriyet kentinde olduğunu ifade ederek, Karabük’ün bir köyken nasıl bugünlere geldiğini anlattı. 

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nın “fabrikalar kuran fabrika” unvanına sahip olduğunu belirten İnce, ülkede son 16 yılda fabrika yapılmadığını iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Muharrem İnce, “Ben meydanlarda aş diyorum, çocuklara iş diyorum, tencerede et diyorum, o gelmiş meydanlara ‘kıraathane açacağım’ diyor. Ben fabrika açalım diyorum, o ‘kıraathane açalım’ diyor. Ben çocuklara, gençlere iş diyorum, o bedava kek verecekmiş” ifadelerini kullandı. 

Emeklilere ikramiyelerin tam verilmediğini öne süren İnce, bir emekliden aldığı ödeme makbuzunu miting alanındakilere gösterdi. Bazı videolar izleten İnce, eleştirilerini sürdürdü.

Bir iftar programında Erdoğan’ın kendisini eleştirirken bir paşanın alkışladığını hatırlatan İnce, “Paşa alkışlayamaz. Onu emekli ederim hiç şansı yok. Dediğimizin arkasındayım. Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu, siyasetin içinde olamaz, siyasi partilerin iftar sofralarında rakipler eleştirilirken alkış yapamaz. Alkış yaparsan 30 Ağustos’ta gönderirim seni, hiç şansın yok. Başarılı bir paşaymış, olabilir. Başarılıysa yaptığı görevden dolayı ödülünü veririm, yanlış yaptığında da cezasını veririm. Kimsenin babasının çiftliği değil Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye sahipsiz de değil” diye konuştu.

“WIKIPEDIA SERBEST OLACAK, PASSOLİG KALKACAK”

Sosyal medyada yayımlanan bisiklete ve traktöre binerken, harmandalı oynarken montajlanmış fotoğraflarını alandakilere gösteren İnce, fotoğrafların montajlanıp çarpıtıldığını belirtti.

İnce, vaatlerini şöyle sıraladı:

“En düşük emekli maaşı bin 500 lira olacak. Ramazan ve Kurban bayramlarında emekliler bir asgari ücret alacak. Emekli maaşları arasındaki fark 9 kat, bu farkı mutlaka düşüreceğiz. Gençler 19 Mayıs ve 29 Ekim’de 500’er lira olmak üzere gençlik ve Cumhuriyet bursu alacaksınız. İki yıl içinde hiçbirinizi tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim, söz. Sizleri yurt dışına göndereceğiz, dil öğreteceğiz, dünya vatandaşı olacaksınız. Wikipedia serbest olacak, Passolig kalkacak. Gençlerle marka yaratacağız.”

Hemen barışacaklarını, ekonomik olarak büyüyeceklerini ve adil bölüşeceklerini kaydeden İnce, hesap veren bir cumhurbaşkanı olacağını, mal varlığını açıkladığını, köydeki 3 koyun ve arı kovanlarını unuttuğunu dile getirdi. 

Muharrem İnce’ye konuşmasının ardından Karabük’te üretilen ilk Türk demiri numunesi ve bir gazi tarafından plaket takdim edildi.

Sahneye çıkan iki öğrenci ise İnce’ye karnelerini gösterdi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

sakarya escort sakarya escort sapanca escort maltepe escort ataşehir escort anadolu yakası escort pendik escort kadıköy escort bostancı escort ataşehir escort ümraniye escort kartal escort sex hikaye kadıköy escort melbet melbet giriş melbet giriş melbet giriş 1win giriş betwinner güncel giriş 1win giriş çeşme escort escort kuşadası escort ataköy marmaris escort çerkezköy escort bodrum escort türkbet beylikdüzü escort konya eskort seks hikayeleri porno eryaman escort montenegro escort antalya escort bodrum escort escort bayan beylikdüzü escort bayan halkalı escort bayan avrupa yakası escort bayan şişli eskort mecidiyeköy escort bayan şirinevler escort bayan esenyurt escort bayan avcılar eskort şirinevler eskort beylikdüzü http://www.ilogak.com/istanbul/avcilar-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/esenyurt-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/atakoy-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/fatih-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/beylikduzu-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/silivri-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/capa-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/findikzade-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/buyukcekmece-escort/
seo uzmanı nedir chat odaları chat siteleri ev eşyası depolama turkhacks